Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση για τον πρώτο γύρο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και οι τρεις σύλλογοι έχουν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της διαδικασίας επιλογής. Οι φοιτητές που πέρασαν στην επόμενη φάση έχουν ειδοποιηθεί στο email που κατέθεσαν μαζί με την αίτηση τους για την διαδικασία της τηλεφωνικής συνέντευξης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους 500 φοιτητές οι οποίοι έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα από πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας. Κάθε χρόνο ο αριθμός και το επίπεδο των αιτήσεων ανεβαίνει σημαντικά κάτι που κάνει τη διαδικασία της επιλογής ακόμα πιο δύσκολη. Ταυτόχρονα όμως αυτό καταδεικνύει την ανάγκη για μια τέτοια διοργάνωση και ισχυροποιεί τη θέληση μας να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να προσφέρουμε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές των Eλληνικών πανεπιστημίων.  Θα θέλαμε να είχαμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε περισσότερους φοιτητές και γι αυτό παραμένει μεγάλος στόχος μας η διεύρυνση του προγράμματος κάθε χρόνο.

Από την πλευρά μας παραμένουμε ανοικτοί σε όλες τις προτάσεις συνεργασίας μεταξύ Eλλήνων φοιτητών στην Αμερική και φοιτητών των Eλληνικών πανεπιστημίων σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αν έχετε κάποια ιδέα να μας την προτείνετε και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Corallia και τους δύο φετινούς χορηγούς αυτής της προσπάθειας, το ίδρυμα Μποδοσάκη και την εταιρία Sunlight. Χωρίς την συνδρομή τους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και τον ενθουσιασμό σας.
Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την κατανομή των αιτήσεων.

139 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
123 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
58 Πανεπιστήμιο Πατρών
50 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
24 Πανεπιστήμιο Κρήτης
15 Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
12 Πολυτεχνείο Κρήτης
74 Λοιπά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου